Fysiotherapie

Fysiotherapie is bij Into Health compleet anders dan je bent gewend! Al bij binnenkomst zul je verschillen opmerken.

Na een korte, maar bondige intake zullen een lichamelijk onderzoek en eventueel testjes plaatsvinden. Tijdens het testen kan het zijn dat er al afwijkingen opvallen die misschien meteen gecorrigeerd kunnen worden. Dan start een deel van de eerste behandeling.

Na afloop wordt besproken wat je nodig hebt en hoe we dit gaan doen. Het is belangrijk dat het voor jou duidelijk is wat afwijkt en behandelt zal worden. Een plan zal besproken worden.

Tijdens een behandeling kunnen meerdere technieken worden ingezet zoals de Libosan therapie.

Intake  €45

Behandeling €30 per half uur

Health Check

De Check Medical Sport is het apparaat dat gebruikt word voor het afnemen van een algemene health check. In acht minuten wordt je hele lichaam gemeten en krijg je in een verslag te zien hoe het op dit moment met je gaat. Hoe werkt de manier van leven op dit moment voor jou? Deze manier van meten komt uit de topsport. Dit maakt mogelijk dat ook de verzuring in je lichaam duidelijk wordt gemaakt, net als de optimale trainingstijden of belaste spieren. 

Health Check €90

Hermeting binnen 4 maanden €45

Energetisch Morfologische Bloedtest

EMB staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Uit slechts een paar druppels bloed kan meer informatie worden gehaald dan je denkt. Met de EMB wordt een capillaire bloedafname gedaan. Dit klinkt enorm spannend, maar het valt reuze mee. Met een klein prikje in één van je vingers, worden in een klein buisje een paar druppels bloed opgevangen. Dit wordt, samen met zes stempels bloed op een dekglaasje, in zijn geheel opgestuurd naar Praktijk Wiersma en binnen tien dagen kunnen we een afspraak plannen om de uitslagen te bespreken.

EMB €129,95

Alles over de tarieven van Into Health vindt je hier.