Into Health Boutique Gym

De Boutique Gym van Into Health staat voor respect. Respect voor je eigen lichaam en respect voor een ander. Je wilt je lichaam niet stuk maken tijdens trainen, je wilt het opbouwen.
Tevens is de Boutique vooral gericht op vrouwen. Het is 2019, vrouwen horen sterk te zijn. Niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal-emotioneel. Mijn eigen ervaring met sporten is zó positief, dat ik het niet kan laten om dit met je te delen.
Krachttraining staat in mijn beleving voor het bouwen van een sterke fundering, je eigen lichaam vormen zoals je wilt met respect voor je lichaam en krachtiger te zijn dan ieder voorgaand moment!

Free Training

Free Training staat voor vrij trainen. Tussen bepaalde tijden kun je vrij komen sporten, zonder persoonlijke begeleiding, onbeperkt! Heb je even ergens hulp bij nodig, dan is dit er natuurlijk gewoon. In de Boutique Gym is altijd een supervisor aanwezig. Free Training is mogelijk voor maximaal 8-10 dames. Hieronder een overzicht van de tijden.

Per 3 maanden: €46 per maand.  Per 6 maanden: €43 per maand.  Per 12 maanden: €40 per maand.

Maandag

10:30 – 12:30

Dinsdag & Vrijdag

18:00 – 20:00

Woensdag

14:00 – 17:00

Donderdag

09:00 – 12:00

Personal/Small Group Training

Op verzoek en na een intake gesprek kun je je aanmelden voor Personal Training of -met een groepje- voor Small Group Training. De training is specifiek afgestemd op jou of je trainingsgroepje. De trainingen bestaan uit persoonlijke begeleiding tijdens het trainen en online coaching via app naast de training. Eventueel kan gebruik gemaakt worden van een voedingsschema.

De tijden kunnen in overleg worden ingepland.

Personal Training €65 per uur.  Small Group Training €30 per persoon per uur, max. 5 personen.

Fascial Stretching

Een nieuw en populair onderwerp in de Boutique Gym zal de Fascia Stretching zijn. In deze vaste les ga je een uur lang stretchen onder begeleiding. Alle gebieden in je lichaam worden meegenomen met maandelijks een wisselend thema. Zo zal er bijvoorbeeld de ene maand meer aandacht zijn voor de heupen en een andere maand meer schouders. De oefeningen zou je kunnen herkennen uit een yoga-les, maar dan in een andere vorm.
Voor deze les kun je een strippenkaart kopen voor 5 of 10 lessen. Strippenkaart 5 lessen €60 en 10 lessen €100.

Maandag

9:30 – 10:30

Vrijdag

nog niet beschikbaar

Programma’s

In de Boutqiue Gym van Into Health zijn verschillende programma’s mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld 12 weken lang je billen trainen of juist werken aan een sterke core. Gaandeweg zullen hier wellicht nog meer opties bij komen.

Heb je een Free Training abonnement, dan ontvang je 50% korting op een programma.

Booty by Bonnie

Een 12 weken lang programma waarin we maximale spanning op je billen zetten voor je mooiste booty. Leer hoe je bilspieren werken en hoe je deze het meest efficiënt kunt trainen. Met respect voor je lichaam gaan we je billen in vuur en vlam zetten!

Maximaal aantal personen: 8

€120

Hardcore Ladies

Een programma van zes bijeenkomsten, waarbij de nadruk wordt gelegd op een kwalitatief sterke core! Voor alle dames die buik en rug kwalitatief willen versterken.
Ben je zwanger? Dan is dit ook voor jou geschikt! Ook net na je zwangerschap of helemaal geen zwangerschap, is dit handig voor jou!
Je ontvangt een gratis boekje met oefeningen.

Maximaal aantal personen: 10

€80