Nieuw: Libosan therapie!

Heb jij al langere tijd klachten? Lukt het maar niet om hier vanaf te komen?

Maak dan snel een afspraak! Veel klachten die hardnekkig lijken te zijn, kunnen al in slechts een paar behandelingen met 60% tot 90% afnemen.

Een andere benadering dan je gewend bent van je fysiotherapeut.

Lees alles over de Libosan therapie onder het kopje diensten. Dit is een nieuwe therapie die steeds vaker zal worden toegepast. Het geheim achter de therapie is simpel. 90% van de patiënten met klachten heeft baat bij de therapie! Klik hier voor meer informatie.

Voor wie?

  • Tennisarm;
  • Hoofdpijnen;
  • Lage rugklachten;
  • Nekklachten;
  • Lies- of knieklachten;
  • Armklachten.

Vul onderaan deze pagina je contactgegevens in of ga naar de contactpagina voor meer info of om een afspraak te plannen.

 

PS. Dat je geen klachten hebt, betekent niet automatisch dat je gezond bent!

Ontspannen het jaar uit!

Ga jij ontspannen het jaar uit??

De hele maand december kun je bij Into Health weer genieten van verschillende massage- en spiertherapieën. Om jou extra te laten ontspannen is er weer een actie. Bij 4 behandelingen, ontvang je 1 gratis t.w.v. €30!

Dus ben jij toe aan ontspanning? Gun je het iemand anders om te kunnen ontspannen? Wil je een APK-tje voor je lichaam? Kies dan deze vijf behandelingen om te ontspannen, je rug of bekken te laten corrigeren, nek los te maken of een combi en betaal slechts €120. Hiermee houd je €30 over voor andere cadeautjes!

Kijk snel in de webshop of neem contact op voor deze relaxte actie!

massage actie 4+1 gratis spiertherapieën spierbehandelingen

Nieuw! Nu ook bekken- en wervelcorrecties!

LagerugklachtenVanaf maandag 17 oktober kun je bij Into Health ook terecht voor bekken- en wervelcorrecties! Het is bewezen dat het grootste deel van ziekteverzuim bestaat uit lage rugklachten. Lage rugklachten ontstaan vaak vanuit een scheefstand van het bekken. Laat je in 30min behandelen voor €30!

Meteen na de eerste behandeling merk je resultaat. De focus zal liggen op je hele lichaam in plaats van slechts één onderdeel. De meeste klachten, afhankelijk van de duur, zijn te behandelen in vijf tot tien behandelingen!

Dus heb jij last van (lage) rugklachten, een ‘beenlengte verschil’, liesklachten, bilklachten, knieklachten, nekklachten, hoofdpijn of migraine maak dan een afspraak. Bel of stuur een bericht via de contactpagina!

Tot snel.

 

 

 

Weer een interessante lezing voor je!

Deze keer een leuke lezing in Steenwijk bij FysioPlusBonaparte op 6 oktober om 19:30u. Deze jonge fysiotherapiepraktijk zit sindskort gevestigd op de Wissel 1 in Steenwijk.
De lezing zal gaan over hoe je met meer bewustzijn, je gelukkiger en energieker kunt voelen. Ik hoop hiermee je kijk op het leven iets te veranderen.
Ook deze avond zal ik weer een kortingsactie lanceren! Houd Facebook in de gaten. Klik voor aanmelding en meer informatie op onderstaande poster om naar het Facebookevenement te gaan.
Zie ik je de zesde?? 😉
X

poster0610geluk