Boutique Gym

De gym voor dames!

De Boutique Gym van Into Health is speciaal opgericht voor dames die eindelijk eens fatsoenlijk willen trainen. Krachttraining met respect voor je lichaam en voor de ander, zonder mannen.

Dit unieke concept van Into Health staat voor luxe, respect en kwaliteit. Deze aspecten vind je terug in de gym én in de trainingen. Bij binnenkomst kun je even acclimatiseren in de relaxte lounge. De materialen zijn allemaal van hoge kwaliteit. Ook hangen er veel spiegels zodat je goed op je houding kunt letten. Het enige waar je zelf voor mag zorgen is je handdoekje en jouw power outfit. 

Tijdens het trainen is er eigenlijk altijd begeleiding, maar ook vanwege de kleinschalige opzet is er grote betrokkenheid tot elkaar en dus ook zorgzaamheid voor elkaar. De rustige, luxe ruimte met alleen maar gelijkgestemde meiden is een bron van motivatie en daagt je uit om je lichaam op een respectvolle manier te trainen. Mocht je vragen hebben over een oefening of klacht, dan is de drempel enorm laag gezien de praktijkruimte aansluit tot de gym.

De Boutique Gym is met name gericht op vrouwen. Een idee gebaseerd op eigen ervaring. Wij vrouwen mogen elkaar nooit niet supporten, we vormen samen een team. Geen ruimte voor afleiding door starende mannen of je geïntimideerd te voelen door een andere vrouw. Daarnaast onderschat je vaak je eigen kracht, zowel fysiek als mentaal. Mijn ervaring is dat door krachttraining je niet alleen meer zelfverzekerd raakt, je leert je lichaam beter kennen -weet hoe ze beweegt, kent je verbeterpunten en je zal sterker in je schoenen staan! Mijn eigen ervaring is zo mega goed, dat ik het niet kon laten dit voor je achter te houden. Op @intohealthgym neem ik daarin deels mee. Krachttraining staat in mijn beleving voor het bouwen van een sterke fundering, je eigen lichaam vormen zoals je wilt met respect voor je lichaam en krachtiger te zijn dan ieder eerder moment! naast krachttrainen, zijn ook het behouden van je bewegelijkheid en werken aan je bewustzijn belangrijke pijlers in de Boutique.

In deze bijzondere sportschool ben je welkom om vrij te trainen, maar ook voor personal of small group training. Sinds dit jaar kun je nu ook de complete gym huren! Misschien zoek je een toffe locatie om foto’s of content te maken, wil je samen met een paar andere bekenden trainen zonder gestoord te worden of wil je juist alleen trainen? Het kan allemaal in de mooiste gym van het Noorden.

Met enige regelmaat zijn er trouwens ook leuke booty workshops, stretch- of yogalessen en andere leuke groepjes of workshops. Houd hiervoor de socials in de gaten!

Ben je nu ook zo enthousiast en nieuwsgierig? Kom gerust eens een kijkje nemen of de Boutique Gym te testen! Ontdek de perfecte sfeer waar kwaliteit voorop staat!

Sterker. Fitter. Gezonder.

Personal Training

€65 per uur

Small Group Training

€40 per persoon per uur

Free Training

€43 per maand voor 6 maanden

€46 per maand voor 3 maanden